Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Finn Vindahl Andersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Thomas VIndahl Andersen

Få dit nye badeværelse som totalløsning

Et af vores specialer hos Bedre Bad Hornbæk er badeværelser som totalløsning. Vi følger de seneste trends og kender de nyeste muligheder for velvære og komfort med både funktionaliteter og produkter. Vi hjælper dig med at få dit helt eget drømmebadeværelse – som præcist matcher dine ønsker, din smag og din stil.

Uanset om dit badeværelse er stort eller småt, er der næsten ingen grænser for, hvad du kan få. Vi har gode erfaringer med såvel små lejlighedsbadeværelser som de helt store, luksuriøse badeværelser med spa, dobbelt bruser og mange kvadratmeter.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Lad os styre projektet – så er du fri

Overlad roligt den totale styring af projektet til os, uanset om du skal have en mindre modernisering eller en totalrenovering af hele dit badeværelse. Du har blot én kontaktperson hos os gennem hele forløbet, og vi sørger for murer, tømrer og hvad der ellers skal til af håndværkere. Vi sikrer, at du får den bedst mulige oplevelse af renoveringen, og sørger for at aftaler, tidsplaner og alle regler overholdes.

Det moderne badeværelse

Hos Finn Vindahl Andersen har vi alt til det moderne badeværelse – og et stort udvalg: Badeværelsesmøbler, badeløsninger, vandhaner, tilbehør og meget mere. Blandt meget andet kan du få moderne produkter og løsninger, hvor der er lagt vægt på ressourcebesparelser. Vi har eksempelvis:

  • Vandbesparende vandhaner med fastindstillet vandtemperatur
  • Vandbesparende og berøringsfrie toiletter
  • Toiletter med duschfunktion
Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Find inspiration i andre badeværelser

Begynd for eksempel med at se nogle af de forskellige badeværelser, som Bedre Bad-forhandlere over hele landet har skabt. Se de mange forskellige stilarter og detaljer – og lad dig inspirere til dit eget badeværelse. Så er du også bedre klædt på til at træffe de rigtige valg, når det gælder dit eget badeværelse.

Se de inspirerende Bedre Bad-løsninger.

Skal vi installere dit nye badeværelse?

Det er helt op til dig, hvor meget vi skal tage os af i dit nye badeværelse. Skal vi blot montere vask og toilet, eller skal vi stå for hele processen i en totalløsning? Det er helt op til dig!

Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.

Vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Hornbæk, Helsingør, Espergærde og Snekkersten.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.