Gratis badtjek

En god start på et nyt badeværelse

Du kan få et gratis Badtjek af Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/S, Bedre Bad - Bedre Energi i Hornbæk. Det giver dig en god start på fornyelse af dit badeværelse. Et gratis Badtjek er helt uforpligtende for dig, men vi tager det alvorligt! Vi besøger dig og ser på dit nuværende badeværelse, så vi kan vurdere dine muligheder - vi lytter også gerne til dine ønsker. Derefter kan vi fortælle dig om, hvordan dine ønsker kan blive opfyldt, og hvad du har af muligheder, for eksempel:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Book et gratis badtjek her:

Sådan foregår et Badtjek

Et Badtjek begynder med, at du får besøg af en erfaren og kompetent badekspert og vådrumsinstallatør. Sammen gennemgår I dit badeværelse fra ende til anden. Du kan fortælle om dine ønsker, drømme og behov, og badeksperten kan fortælle dig om muligheder og nye teknologier. Samtidig kan du stille spørgsmål eller lufte idéer, og få svar ud fra fagmandens ekspertviden.

Hvis du ønsker det, udarbejder vi efter besøget et – eller flere – forslag til dit nye badeværelse. Her kan du være sikker på at vi præsenterer dig for de mest moderne løsninger på markedet. Med komfort, funktionaliteter og vand- og energibesparelser. Forslaget kan du vurdere og diskutere med resten af familien.

Sådan danner dit Badtjek et godt udgangspunkt for et skræddersyet badeværelse til dit hjem.

Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse – uanset om du vil have renoveret det bestående eller have skabt et helt nyt.

Badtjekket er helt gratis! Du har faktisk ikke noget at tabe – og alt at vinde.