Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Finn Vindahl Andersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Thomas VIndahl Andersen

Gratis Badtjek

Start projekt nyt badeværelse med et Gratis Badtjek af FVA VVS & El, Bedre Bad – Bedre Energi i Hornbæk. Et Gratis Badtjek er helt uforpligtende for dig, men vi tager det alvorligt! Vi besøger dig og ser på dit nuværende badeværelse, så vi kan vurdere dine muligheder – vi lytter nøje til dine ønsker og behov. Derefter kan vi komme med forsalg til, hvordan dine ønsker kan blive opfyldt, og hvad du har af muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Få en god start på dit nye badeværelse med et Gratis Badtjek!

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

  Sådan foregår et Badtjek

  Et Badtjek begynder med, at du får besøg af en erfaren og kompetent badekspert og vådrumsinstallatør. Sammen gennemgår I dit badeværelse fra ende til anden. Du kan fortælle om dine ønsker, drømme og behov, og badeksperten kan fortælle dig om muligheder og nye teknologier. Samtidig kan du stille spørgsmål eller lufte idéer, og få svar ud fra fagmandens ekspertviden.

  Hvis du ønsker det, udarbejder vi efter besøget et – eller flere – forslag til dit nye badeværelse. Her kan du være sikker på, at vi præsenterer dig for de mest moderne løsninger på markedet. Med komfort, funktionaliteter og vand- og energibesparelser. Forslaget kan du vurdere og diskutere med resten af familien.

  Sådan danner dit Badtjek et godt udgangspunkt for et skræddersyet badeværelse til dit hjem.

  Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse – uanset om du vil have renoveret det bestående eller have skabt et helt nyt.

  Badtjekket er helt gratis! Du har faktisk ikke noget at tabe – og alt at vinde.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.