Få den bedste start på dit NYe BADEVÆRELSE

Hos Finn Vindahl Andersen er vi specialiseret indenfor løsninger til nyt badeværelse og renovering af det gamle. Vi har mange års erfaring med badeværelser - alt fra nybyggeri til renovering af eksisterende badeværelser. Derfor er du også sikret den rette ekspertise indenfor de bedste og mest moderne badeværelsesløsninger.

Vi er eksperter i badeværelser - så uanset om du drømmer om et helt nyt badeværelse eller blot en lille renovering, står vi klar til at hjælpe. Vi har mere end 60 års erfaring med fornyelse af badeværelser, hvilket gør os kompetente til at løse mange forskellige opgaver og altid i højeste kvalitet. Du må derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp, vejledning og nye idéer til badeværelset.

Bedre Bad Hornbæk - Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/S skaber flotte badeværelser, der lige netop er skræddersyet til dine ønsker til dit personlige badeværelse. Samtidigt sikrer vi, at løsningen er inden for de lovmæssige rammer ved brug af dygtige fagfolk og godt håndværk.

Fra uoverskueligt projekt til konkrete løsningsforslag

Et nyt badeværelse kan føles som et kæmpe projekt. Der er uendeligt mange muligheder, og næsten lige så mange detaljer at tage højde for. Derfor er det altid en god ide at begynde med et Badtjek af en Certificeret Vådrumsinstallatør!

Et Gratis Badtjek giver dig nemlig overblik over, hvordan dit nye badeværelse kan være. Hvilke ideer og løsninger kan lade sig gøre hjemme hos dig? Efter Badtjekket står du med konkrete rammer og muligheder for dit badeværelsesprojekt. 

Læs mere om GRATIS BADTJEK

Et personligt, velindrettet og lækkert badeværelse

Et lækkert badeværelse er både smukt og funktionelt. Det skal give hele familien god komfort og være til glæde hver dag.

Hos Bedre Bad Hornbæk kan vi både give dig masser af inspiration og ideer - og skabe dit helt personlige nye badeværelse. Uanset om din stil er klassisk, minimalistisk eller romantisk.

Du kan se billeder fra badeværelser, som Bedre Bad har udført over hele landet. Vi har samlet et udvalg af forskellige badeværelser. Måske kan du få inspiration og ideer til dit eget badeværelse – Klik her og bliv inspireret! 

Vi laver badeværelser over hele Nordsjælland

Bedre Bad Hornbæk bygger og renoverer badeværelser på Nordsjælland. Oftest i Helsingør og Gribskov kommune, men også i Storkøbenhavn.