Energiløsninger til private

Boligens bad- og bryggersfaciliteter og energiinstallationer er helt afgørende for boligens komfort, funktionalitet, velvære og indeklima. Det har også stor betydning for husets værdi og de løbende omkostninger på energiområdet.

Med Finn Vindahl Andersen som partner kan du få opdateret din bolig, så den bruger mindre energi og vand, og får mere effektiv brug af varme. På den måde kan du spare penge på varmeregningen og få mere velvære og bedre indeklima. 

Hvilket energimærke har dit hus? Og hvor meget kan du spare? 

Vi kan gennemgå dit hus og give dig en nøjagtig beregning på, hvilket energimærke dit hus er i dag. Samtidig får du oplyst, hvad energioptimeringer kan gøre for din boligs salgsværdi, og hvor meget du kan spare på varmeregningen. Kontakt os allerede i dag på 49 70 06 24.

 

Certificerede energivejledere

Hos Finn Vindahl Andersen er vi certificerede energivejledere som vores kompetenceområde, så vi kan stille vores viden og indsigt til rådighed for dig. Benyt dig af det – for der kan være rigtig store besparelser i det for dig. 

Certificerede energivejledere Få et overblik over energiforbruget - Bestil dit Energitjek

 

Lad en lokal certificeret energirådgiver fra  Bedre Energi inspicere dit hjem. Det giver dig et overblik over din boligs energistatus, og i rapporten får du anbefalinger til forbedring af energiforbruget, budgetoverslag og overblik over, hvad du kan spare af energiudgifterne. Bestil dit energitjek og få mere at vide - du kan vælge mellem 2 typer energitest: Ring ind for at høre mere om det.

Her får du den rigtige løsning

Hos os får du den korrekte, mest effektive og økonomiske løsning til energi- og VVS-løsninger til din bolig.

Vi hjælper i og omkring Hornbæk, i hele Nordsjælland og det storkøbenhavnske område.

 

Kontakt os allerede i dag