Du sparer penge og letter din klimasamvittighed med en varmepumpe

Energi- og pengebesparende varmepumpe - inkl. levering og montering:

 

Viessmann Vitocal Varmepumpe small

Viessmann
Vitocal 222-S 

  • Varmepumpe 6 KW
  • Energimærke A++
  • Energitilskud (anslået) 25.000,- inkl. moms.

Pris inkl. levering og montering

Kontakt os for individuel løsningsforslag og tilbud

 

Bestil-nu

Metro-Therm-Varmepumpe-I

Metro Therm
MetroAir serien

  • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
  • Et af markedets laveste lydniveauer - kun 53 dB.
  • Ideel til radiator og gulvvarme.
  • Energitilskud (anslået) 25.000.- inkl. moms. 

Pris inkl. levering og montering

Kontakt os for individuel løsningsforslag og tilbud

 

Bestil-nu

 

Hvis du udskifter dit gas- eller oliefyr med en moderne varmepumpe, opnår du store besparelser på varmeregningen. Og samtidig får du bedre klimasamvittighed. Spørg den Certificerede Energivejleder hos Finn Vindahl Andersen VVS Entreprise. Så får du faglig vejledning til at vælge den bedste løsning. Vi hjælper dig også gerne med at søge om tilskud til installationen.

Spar op til 60 % ved at skrotte dit gamle oliefyr

Gør din pengepung og klimaet en tjeneste og skift dit gamle oliefyr til en billigere og grønnere løsning! Moderne varmepumper er et virkelig godt bud på en ny, billigre og grønnere varmeløsning til din bolig. Energistyrelsens sparenergi.dk har beregnet, at du sparer mere end 60 % af din varmeregning og samtidig reducerer du din CO2-udledning til 1/3, ved at udskifte dit oliefyr til en moderne varmepumpe. Husk også, at en modernisering af varmesystemet også hæver husets salgsværdi. Og samtidig slipper du for at bekymre dig om stigende oliepriser og afgifter på både fyringsolie og oliefyr.

Du sparer også, hvis du udskifter et gammelt naturgasfyr

Du kan også med fordel udskifte et naturgasfyr med en varmepumpe. Faktisk sparer en varmepumpe dig for over 1/3 af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, i forhold til et naturgasfyr (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). De politiske vinde blæser heller ikke naturgassens vej, så du kan forvente øgede afgifter på naturgas i fremtiden. Det betyder, at din besparelse bliver endnu større i fremtiden.

Tag på ferie i varmen - eller nyd din opvarmede bolig med god samvittighed

De store besparelser på varmeregningen betyder også, at investeringen tjener sig ind i løbet af få år. Og på sigt giver det dig flere penge på lommen. Du bestemmer helt selv, hvad du vil brug de ekstra penge til hver måned. En længere sommerferie længere vægt, skiferie - eller måske mere luksus i hverdagen? Under alle omstændigheder kan du kan nyde din varmen hjemme i stuen med god klimasamvittighed.

Få tilskud til dit nye varmesystem

I mange tilfælde kan få tilskud eller fradrag til udskiftning af varmeløsning? Du skal selv søge om tilskud hos Energiministeriet eller måske din kommune, men vi vil gerne hjælpe dig med, hvordan du gør - bare spørg os.

Kontakt os - og få den bedste varmeløsning

Hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes, så kontakt os hos Finn Vindahl Andersen VVS Entreprise, Bedre Bad - Bedre Energi Hornbæk. Vores certificerede energivejledere kender de moderne og effektive varmekilder. Få et uforpligtende besøg og ærlig, faglig rådgivning, så du får den rigtige varmeløsning.

Prisen er all inclusive

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Hornbæk er levering og installation altid med i prisen. Du skal ikke frygte uventede ekstraregninger for kørsel eller materialer. Og vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal. Vi kører også dit gamle fyr væk. 

Find din varmepumpe-løsning her: