Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Finn Vindahl Andersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Thomas VIndahl Andersen

Kvalitet og sikkerhed

Det har altid været en af vores stærkeste grundværdier at levere et ordentligt stykke arbejde. Derfor er vi medlem af TEKNIQ – installatørernes organisation. Vi har opnået det lovpligtige kvalitetscertificeringssystem Q-kvalitet, som også er din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

TEKNIQgarantiVvs

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator termostat

Sikkerhed & Garanti

Vores medlemsskab af TEKNIQ sikrer at vores arbejde er dækket ind af en garantiordning. TEKNIQs Garantiordning er skabt for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves.
Såfremt du som privatforbruger får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, er du gennem garantiordningen sikker på at få kendelsen opfyldt – også hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde den. TEKNIQ´s garantiordning dækker omkostninger til og med kr. 150.000 inkl. moms.

Læs mere om ordningen herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.