Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Finn Vindahl Andersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Thomas VIndahl Andersen

Vi udfører alle former for blikkenslager-arbejde

Bedre Bad Hornbæk løser alle former for blikkenslagerarbejde, såsom etablering og reparation af skifertage, kobberarbejde, reparation og etablering af tagrender og nedløb, etablering og reparation af kviste samt større blikkenslager-entrepriser.

Vi er medlem af TEKNIQ – Installatørernes Organisation. Det er din sikkerhed for veludført arbejde. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, herunder Hornbæk, Helsingør, Espergærde og Snekkersten.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi udfører

Du kan trygt kontakte os, når du skal bruge en blikkenslager! Vi udfører alt indenfor blikkenslagerarbejde – bl.a.:

 • Skifertage
  Vi løser alle former for nylægning og reparation af skifertage. Vi kan arbejde med alle typer skifer: naturskifer, imiteret skifer og kunstskifer.
 • Kobber
  Vores dygtige blikkenslagere udfører alle former for kobberarbejde, såsom: Kobbertage, kobbertagrender, kobberinddækninger, kobberkviste, etc.
 • Tagrender og nedløb
  Vi har stor erfaring inden for etablering, udskiftning og reparation af tagrender og nedløb. Både i kobber og zink.
 • Kviste
  Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde ved etablering eller reparation af kviste. Vi har erfaring med samtlige kvisttyper, såsom: sadeltagskviste, fladtagskviste, halvbuekviste, manzardkviste, rytterkviste, afvalmede rytterkviste, altankviste, taskekviste, Københavnerkviste og halvcirkelkviste.
 • Aluminium
  Aluminium er både meget let og meget smukt, sølvhvidt metal. Vi bruger aluminium til facadeinddækninger m.m.
 • Tombak-inddækninger
  Tombak er en messing-legering, der er god til inddækninger og kunstnerisk udførte detaljer. Til både moderne og klassiske bygninger.
 • Entrepriser
  Bedre Bad Hornbæk – FVA VVS & El råder over 6 autoriserede blikkenslagere, 2 overmontører og 4 lærlinge. Derfor er vi i stand til at løse både store og små blikkenslager-entrepriser. Kontakt os og få et tilbud!

 

Kontakt:

Finn Vindahl Andersen
Tlf: 49 70 06 24
E-mail: kundeservice@fva-vvs.dk

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.