VI ER OGSÅ DIN LOKALE Blikkenslager

Vi udfører alle former for blikkenslager-arbejde

Bedre Bad Hornbæk løser alle former for blikkenslagerarbejde, såsom etablering og reparation af skifertage, kobberarbejde, reparation og etablering af tagrender og nedløb, etablering og reparation af kviste samt større blikkenslager-entrepriser.


Vi er medlem af TEKNIQ - Installatørernes Organisation. Det er din sikkerhed for veludført arbejde. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, herunder Hornbæk, Helsingør, Espergærde og Snekkersten.

Vi udfører

Du kan trygt kontakte os, når du skal bruge en blikkenslager! Vi udfører alt indenfor blikkenslagerarbejde - bl.a.:

Skifertage

  • Vi løser alle former for ny-lægning og reparation af skifertage. Vi kan arbejde med alle typer skifer: naturskifer, imiteret skifer og kunstskifer.

Kobber

  • Vores dygtige blikkenslagere udfører alle former for kobberarbejde, såsom: Kobbertage, kobbertagrender, kobberinddækninger, kobberkviste, etc.

Tagrender og nedløb

  • Vi har stor erfaring inden for etablering, udskiftning og reparation af tagrender og nedløb. Både i kobber og zink.

Kviste

  • Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde ved etablering eller reparation af kviste. Vi har erfaring med samtlige kvisttyper, såsom: Sadeltagskviste, Fladtagskviste, Halvbuekviste, Manzardkviste, Rytterkviste, Afvalmede rytterkviste, Altankviste, Taskekviste, Københavnerkviste og Halvcirkelkviste.

Aluminium

  • Aluminium er både meget let og meget smukt, sølvhvidt metal. Vi bruger aluminium til facadeinddækninger m.m.

Tombak-inddækninger

  • Tombak er en messing-legering, der er god til inddækninger og kunstnerisk udførte detaljer. Til både moderne og klassiske bygninger.

Entrepriser

  • Bedre Bad Hornbæk - Finn Vindahl Andersen VVS-entreprise A/S råder over 6 autoriserede blikkenslagere, 2 overmontører og 4 lærlinge. Derfor er vi i stand til at løse både store og små blikkenslager-entrepriser. Kontakt os og få et tilbud!

Kontakt:

Finn Vindahl Andersen
Tlf: 49 70 06 24
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.