Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Finn Vindahl Andersen
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner
Thomas VIndahl Andersen

Tagrender og nedløbsrør

Finn Vindahl Andersen VVS Entreprise A/S løser mange opgaver inden for tagarbejde.

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset vedligeholdes, men begge dele er helt afgørende for, at taget holder tæt, og at vandet bliver ledt ordentligt væk. Med et årligt eftersyn af tagrender og nedløbsrør bliver huller og sprækker opdaget, før de forårsager store skader.

Vi klarer både eftersyn, rensning og reparationer af tagrender og nedløbsrør.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Tag & Facade

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Så tag en snak med Finn Vindahl Andersen VVS Entreprise A/S.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller noget andet har fået dit tag eller din facadebeklædning til ikke at fremstå så smukt – eller tæt – som det bør.

Vi udfører smukke inddækninger i mange materialer. Klik og læs mere om zink, kobber, aluminium, tombak og naturskifer herunder.

Har dit hus en trist facade? Kontakt Finn Vindahl Andersen VVS Entreprise A/S, så tager vi gerne en snak om, hvilken løsning, der matcher. Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille.

Ring på telefon og få et tilbud.

Læs også om:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.