Køkken

Dit køkken skal være både smukt og funktionelt. Ikke mindst skal det matche din stil og resten af dit hjem. Den daglige madlavning, opvask og øvrige familieliv gør køkkenet til et af de mest brugte - og travle - rum i dit hjem. Det stiller krav til indretningen og køkkeninstallationerne om både funktionalitet og komfort - og om elegance.

Køkken af høj kvalitet

I processen med at skabe det gode køkken til dig og din familie er kvalitet nøgleordet hos os. Det gælder i det arbejde, vi udfører, i de produkter, vi leverer samt i dialogen med dig som kunde. Hos Bedre Bad Hornbæk står vi for kvalitet og prefessionalisme hele vejen, indtil du kan træde ind i dit nye køkken!

Mange muligheder ved valg af køkken

Der er virkelig mange muligheder, når du skal vælge, hvordan du vil have, dit køkken skal se ud. Og næsten lige så mange muligheder for hvilke funktioner, du ønsker. Tænk for eksempel bare på:

  • Skal din emhætte være med recirkulation eller udsugning?
  • Skal vandhanen have vandsparefunktion eller håndbruser? Og vil du tappe kunne kogende vand direkte fra vandhanen?
  • Hvad har du af ønsker til din køkkenvask? Størrelse - materiale - farve?

Ja! Der er nok, du skal tage stilling til, når dit nye køkken skal laves. Meget mere end eksemplerne her.

Også nogle tekniske ting, som om din vandhane f.eks. selv skal kunne regulere vandtrykket - "intelligent armatur"

Spørg en fagmand med viden og erfaring

Mange valgmuligheder gør det tit sævrt at vælge, Til gengæld kan du helt sikkert finde lige netop det, som passer nøjagtigt til dine ønsker for dit nye køkken.

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Hornbæk er vi altid klar til at hjælpe med råd og vejledning samt korrekt montering. Spørg os, og fortæl os dine ønsker - så du kan få præcis det køkken, du drømmer om.

Skal vi lave dit drømmekøkken?

Vi har hjulpet mange kunder til at få deres drømmekøkken i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Hornbæk, Helsingør, Espergærde og Snekkersten.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Vi udfører også: